Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Forcadell presenta les conclusions de l´Informe Immobiliari “Actualidad y Perspectivas 2018”


La consultora associada Forcadell va presentar les conclusions de l’Informe Immobiliari “Actualidad y Perspectivas 2018” a l’Auditori Axa el passat 28 de juny.

La cita, emmarcada en la tradicional conferència que realitza la consultora conjuntament amb la Universitat de Barcelona, va comptar amb l’assistència de més de 300 professionals, clients i experts del sector. Enguany la celebració va tenir un caire especial amb motiu del 60è aniversari de Forcadell.

Ivan Vaqué, soci i Director General de la companyia, va inaugurar l’acte fent un petit repàs de la trajectòria de Forcadell, que va iniciar el seu camí al número 75 del carrer Tallers de la mà del Sr. Salvador Forcadell i de la Sra. Carmen Company. Seguit, l’Antonio López, soci de Forcadell i Director de l’Àrea d’Immobiliària d’Empresa, va fer una radiografia dels sectors Retail, Industrial-Logística i Oficines, parlant de l’actualitat i les perspectives dels tres sectors.

El Dr. Gonzalo Bernardos, professor titular d’Economia de la UB y Director del Màster de Assessoria, Gestió i Promoció Immobiliària de la UB, com a director editorial de la publicació “Actualidad y Perspectivas 2018”, va exposar les principals conclusions de l’informe, tant en termes d’immobiliària residencial com terciària.

Més informació:www.forcadell.com


El Noticiero Empresarial nº 379
Fecha: 06/07/2018
Forcadell presenta les conclusions de l´Informe Immobiliari “Actualidad y Perspectivas 2018”
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona