Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Primera pedra de les futures instal·lacions de Manusa a Polinyà


El grup associat Manusa, expert en fabricació de portes automàtiques, sobretot per a usos industrials, comercials i de grans infraestructures, va posar a finals de maig la primera pedra de les seves noves instal·lacions al polígon industrial de Llevant a Polinyà (Barcelona), segons informa a la seva pàgina web.

Les noves instal·lacions permetran millorar el servei que ofereix aquesta companyia i ser més competitiva, no només a Espanya sinó també a nivell mundial, i a les quals Grup Manusa ha destinat una inversió de 3,5 milions d'euros.

Sobre una superfície de 6.900 metres quadrats, acolliran les oficines de Manusa Catalunya, que actualment estan a Barberà del Vallès, i les de Ferroflex, companyia catalana especialitzada en la fabricació de portes industrials i que forma part del Grup Manusa des de 2015. En concret, 6.400 metres quadrats seran ocupats per Ferroflex i la resta, 500 metres quadrats, per Manusa Door Systems.

El nou complex facilitarà les sinergies entre Manusa i Ferroflex i vol consolidar el creixement de Grup Manusa i potenciar la seva presència al mercat exterior, on ja és present a més de 80 països d'arreu del món i té delegacions pròpies a Portugal, el Brasil, la Xina i Emirats Àrabs Units, a més de en diverses ciutats espanyoles.

Amb la posada de la primera pedra es dóna el tret de sortida per a les obres de construcció, en el primer trimestre del 2019. L'acte va comptar amb la presència del fundador de Manusa, José Mª Guilera Nubiola, acompanyat pels seus quatre fills Tito, Anna , Laia i Carles Guilera, així com la direcció general de Manusa i Ferroflex. També van participar l'alcalde de Polinyà, Xavier Silva, i el director de Promoció Econòmica de l'ajuntament, Joaquim Arolas.

Més informació:www.manusa.com


El Noticiero Empresarial nº 379
Fecha: 06/07/2018
Primera pedra de les futures instal·lacions de Manusa a Polinyà
Peu de foto: José Maria Guilera i l´alcalde de Polinyà, Xavier Silva, en l´acte de col·locació de la primera pedra
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona