Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

“Les polítiques d’ocupació a Europa i la col·laboració amb les Agències de Col·locació”, proper acte d’ACACER. Inscriu-te!


L’Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació, ACACER, de la què AEBALL com agència hi forma part, té previst realitzar un acte anomenat “Les polítiques d’ocupació a Europa i la col·laboració amb les Agències de Col·locació”, on els assistents podran conèixer de primera mà l'actual paper de les Agències de Col·locació a Europa.

L’acte, que es farà el proper dimecres 13 de juny a la seu de Foment del Treball, començarà a les 12 del matí, desprès de que l’entitat realitzi la seva Assemblea Anual.

Àngel Buxó, president d’ACACER, realitzarà la benvinguda a l’acte, que comptarà amb la participació de Juan Carlos Barrio, membre de la Junta Directiva d'ACACER, que realitzarà una presentació del Grup de Treball que ha format l'entitat, per tal d’estudiar la col·laboració de les agències en altres països europeus i el seu èxit, i com seria la seva implantació al nostre país. També comptarem amb la participació d’Oriol Homs Ferret, sociòleg, director d’investigació a NOTUS, expert internacional de polítiques locals, formació professional i ocupació i fundador i director de la Fundació CIREM de 1989 a 2013, que ens parlarà de com funcionen les polítiques d’ocupació a Europa.

Més informació: ACTE LES POLÍTIQUES D’OCUPACIÓ A EUROPA


El Noticiero Empresarial nº 375
Fecha: 05/06/2018
“Les polítiques d’ocupació a Europa i la col·laboració amb les Agències de Col·locació”, proper acte d’ACACER. Inscriu-te!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona