Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

La Fundació NouXamfrà celebra un concert benèfic


La Fundació associada NouXamfrà celebrarà el proper diumenge 10 de juny, a les 19 hores, un concert benèfic a l’Auditori del Palau Falgera a Sant Feliu de Llobregat.

El concert estarà protagonitzat per la Coral Cantiga i dirigida pel Sr. Josep Prats i els beneficis recaptats seran destinats a la Fundació del grup Xamfrà.

Fundació NouXamfrà existeix des de l'any 1972: es va crear una Escola d'Educació Especial a Castelldefels que, poc després, es va traslladar a Sant Just Desvern. Els fundadors van ser un grup de pares afectats i professionals interessats en el projecte. Cal destacar la Presidència de Francesc Jené Borràs i Immaculada Pericas Pagès com a promotors des de l'inici. La institució va anar creixent en nombre d'alumnes i també per la creació de nous serveis, que amb l'edat els seus usuaris van ser necessitant: Centre de Formació Professional Adaptada, Servei d'Integració Laboral en empresa ordinària i Centre Especial de Treball. El 1996 es va crear una nova Fundació (Xamfrà-Sant Miquel) per als Serveis de Suport a l'Autonomia en el propi domicili i Activitats d'Oci.

Per a més informació: www.fundacioxamfra.cat


El Noticiero Empresarial nº 375
Fecha: 06/06/2018
La Fundació NouXamfrà celebra un concert benèfic
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona