Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

COM ESCRIURE EMAILS EN ANGLÈS

OBJETIVO:
L’objectiu del curs és aprendre a escriure diferents tipus d’email. És important conèixer els diferents registres segons el tipus d’email a escriure.

DIRIGIDO A:
A persones a partir d’un nivell intermedi d’anglès.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 25/10/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 25/10/2017
HORAS: 4 H.
DÍAS SEMANA: Miércoles
HORARIO: De 9:30h. hasta 13:30h.
Dias de clase en Octubre: 25

CONTENIDO:
Es treballarà el vocabulari i les expressions que es fan servir habitualment en la redacció d’emails formals o semi-formals. Quan els alumnes comencin a fer servir les frases més adients per a cada context de manera natural i fluïda, sentiran i donarà la sensació de que dominen més l’idioma.
Professors natius, qualificats de l'equip BRISTOL, experts en l'ensenyament de l'idioma i conscients de la urgència i dificultats que comporten aquestes situacions.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
CENTRE DE FORMACIÓ BRISTOL, SL.
JOSEP PADROSA, 14
SANT JUST DESVERN

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 65 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 97,5 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO