Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

EL LIDERATGE I COMPROMÍS DE L'ALTA DIRECCIÓ SEGONS LA NORMA ISO 9001: 2015

OBJETIVO:
Conèixer els canvis que ha introduït ISO 9001: 2015 en relació als líders i l'estratègia. Aprendre a alinear l'estratègia amb els nous requisits. Aprendre eines i metodologies per a la planificació estratègica. Practicar el desenvolupament i desplegament de l'estratègia

DIRIGIDO A:
Dirigit a Directors / es i Responsables del sistema de gestió de la qualitat en la seva empresa o organització que estiguin interessats en conèixer i aplicar amb èxit i de forma pràctica els nous requisits establerts segons la Norma ISO 9001: 2015. - Proporcionar als assistents les directrius clares d'interpretació i implantació dels nous requisits i aspectes més rellevants que incorpora la nova Norma ISO 9001: 2015. - Preparar el Sistema de Gestió de la Qualitat de les organitzacions de cara als canvis que obliga l'adaptació a la nova Norma ISO 9001: 2015.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 24/05/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 24/05/2017
HORAS: 7 H.
DÍAS SEMANA: Miércoles
HORARIO: De 8:30h. hasta 15:30h.
Dias de clase en Mayo: 24

CONTENIDO:
1. El nou enfocament de la Norma ISO 9001: 2015. Alineació estratègica

2. El context de l'organització com a eina per a la gestió estratègica

3. Determinació de riscos de negoci

4. Alineació de riscos i context amb objectius estratègics i operatius

5. La implicació de l'Alta Direcció en el manteniment del sistema de qualitat

6. Canals de comunicació efectius per a un correcte manteniment del sistema

7. Casos Pràctics
AEBALL/UPMBALL com entitat organitzadora, gestiona de forma gratuïta la bonificació.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
TÜV Rheinland Ibérica ICT S.A España
Parc de Negocis 'Mas Blau' Edifici Oceano C/ Garrotxa, 10-12
El Prat de Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 185 € + IVA per participant per a les empreses associades. 10% descomte per les empreses socias.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO