Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

LES OBLIGACIONS LEGALS DE REGISTRE DE JORNADA. LA REGULACIÓ DEL TEMPS DE TREBALL

OBJETIVO:
Analitzar les obligacions que l'Estatut dels Treballadors regula sobre l'obligació empresarial de registrar la jornada dels treballadors, i els possibles efectes laborals i de Seguretat Social que poden derivar en cas d'incompliment d'aquestes obligacions davant les actuacions que la Inspecció de treball està realitzant per verificar el seu compliment. Així mateix s'analitzés els aspectes més rellevants de la normativa del temps de treball, jornada laboral, distribució irregular de jornada, hores extraordinàries, hores complementàries, i altres regulacions complementàries de està matèria.

DIRIGIDO A:
Gerents, Responsables de RRHH i personal del departament d'administració.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 11/05/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 11/05/2017
HORAS: 4 H.
DÍAS SEMANA: Lunes
HORARIO: De 9:00h. hasta 13:00h.
Dias de clase en Mayo: 11

CONTENIDO:
- Registre de jornada i resum mensual. Efectes legals en cas d'incompliment
- Jornada laboral: Límits i distribució irregular
- Hores complementàries
- Hores extraordinàries
- Problemàtica de les reduccions de jornada per guarda legal
- Altres normativa de temps de treball
Sr. Antonio Benavides Vico. Miembro del Cuerpo Superior de Inspectores de Trabajo y Seguridad Social. Ex-jefe de la Inspección Provincial de Trabajo y Seguridad Social de Barcelona. Licenciado en Derecho y Diplomado en Graduado Social. Profesor de la Universidad Ramón Llull. Miembro del Tribunal Laboral de Catalunya.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
AEBALL/UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Dcha.
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 140 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 210 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
3. Es realitzarà la comunicació del curs a la Fundació Tripartida per a la Formació en l'Ocupació, perquè aquelles empreses que ho desitgin pugin obtenir la bonificació corresponent a la formació dels seus treballadors de règim general.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO