Català · Español · Inglés Asóciate    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.
Facebook
Home >> SERVICIOS >> FORMACIÓN >> INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

INFORMACIÓN SOBRE EL CURSO

TALLER: CÓM ELABORAR UN CATÀLEG

OBJETIVO:
Obtenir la informació necessària per realitzar un catàleg que representi a l'empresa i que li doni un valor afegit en quant a imatge de marca, que mostri tant els productes com la filosofia de l’empresa, que ha d’ajudar a incrementar les vendes.

DIRIGIDO A:
Membres dels equips comercials i màrqueting.
DATOS GENERALES DEL CURSO:
FECHA INICIO: 27/10/2017
FECHA FINALIZACIÓN: 27/10/2017
HORAS: 4 H.
DÍAS SEMANA: Viernes
HORARIO: De 10:00h. hasta 13:00h.
Dias de clase en Octubre: 27

CONTENIDO:
1. Què és un catàleg i quina informació ha de contenir?

2. Tipus de catàlegs
2.1. Catàleg general
2.2. Presentació d’empresa
2.3. Catàleg de productes
2.4. Flyers
2.5. Catàleg de fira
2.6. Fulls tècnics

3. Procés de realització d’un catàleg

4. Avantatges:
4.1. Del catàleg en paper
4.2. Del catàleg electrònic

5. Cost del catàleg

6. El màrqueting de continguts

El catàleg d’una empresa és la seva carta de presentació. S’hi mostren els productes i serveis que ofereix l’empresa i els principis, qualitat i valors que la mouen. El catàleg ha de ser complert i clarificador, amb descripcions detallades, per tal que els clients puguin comprendre, amb facilitat, quins productes o serveis s’ofereixen i trobar amb rapidesa el que els interessa.
Expert:
Martí Roca, diplomat en Turisme per la Universitat de Girona, postgrau en Màrqueting estratègic a ESIC i màster executiu en Direcció de Màrqueting a EADA. Desenvolupa tota la seva activitat professional en departaments d’exportació i màrqueting en diferents sectors industrials. Des del 2013 soci de la consultora nemhi on ha desenvolupat projectes d’apertura de mercats i planificació estratègica de desenvolupament internacionals.
Àgueda Capafons, socia de la consultoria de comerç internacional NEMHI, llicenciada en Antropologia Social i Cultural, Master en Direcció Comercial i Màrqueting, i especialista en comerç internacional, sector en el que he treballat com a directora d’exportació en diferents empreses durant més de 20 anys. El coneixement de comerç internacional que puc oferir és bàsicament pràctic i basat en la meva pròpia experiència.

LUGAR DE REALIZACIÓN :
AEBALL/UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Dcha.
L'Hospitalet del Llobregat

INSCRIPCIÓN :
La data màxima per a la inscripció és 3 dies hàbils abans de l'inici del curs. Places limitades. El preu total del curs és de 75 € + IVA per participant per a les empreses associades. Per a empreses no associades és de 115 € + IVA.
Els treballadors autònoms tindran un 10% de descompte ja que no tenen accés a la bonificació. Passos a seguir: 1. Emplenar la fitxa d'inscripció que trobarà a continuació.
2. Rebrà la factura del curs que haurà d'abonar màxim 3 dies hàbils abans del seu inici i remetre còpia del comprovant de la transferència bancària al mail formacion@aeball.net o fax 933375015.
<< Volver 
ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO