Català · Español · Inglés Asóciate


     AEBALL EMPRÈN


     ASSESSORAMENT INICIAL
     INFORMACIÓ: Formes
          jurídiques, fiscalitat, etc.

     Punt PAE: Tràmits

     PLA D’EMPRESA

     CERCA DE FINANÇAMENT

     PÍNDOLES FORMATIVES

     SEMINARIS I JORNADES

     CONSOLIDACIÓ D’EMPRESES

Home · AEBALL EMPRÈN

PUNT PAEAEBALL és PUNT PAE per poder facilitar a les persones emprenedores els tràmits que implica la constitució d’una empresa.

El PUNT PAE s'encarrega de facilitar la creació de noves empreses, l'inici efectiu de la seva activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial.

Serveis del Punt PAE d'AEBALL:

Informació general sobre les característiques de la SLNE i la SRL, marc legal, aspectes mercantils més importants, avantatges fiscals, aspectes comptables, sistemes de tramitació, normativa aplicable; així com d'altres formes jurídiques vigents en l'ordenament jurídic mercantil.

Informació general sobre les característiques de l'empresari individual i l'emprenedor de responsabilitat limitada, així com de qualssevol altres formes jurídiques que puguin incorporar-se al document únic electrònic.

Realització de la tramitació per a la constitució i inici d'activitat d'empreses mitjançant el sistema de tramitació telemàtica CIRCE i utilitzant el PACDUE (Programa d'ajuda a l'emplenament del document únic electrònic). Aquest servei haurà de prestar-amb caràcter obligatori i gratuït. El PAE es compromet a informar els emprenedors de la gratuïtat del servei i de la utilització del DUE.

Informació sobre les ajudes públiques a la creació d'empreses aplicables al projecte.

Informació sobre el règim de Seguretat Social aplicable, criteris d'adscripció, afiliació, cotització, etc.

Informació general sobre temes d'interès per a les empreses, com ara: Finançament, fiscalitat, programes d'ajuts, contractació laboral, internacionalització, investigació, desenvolupament tecnològic i innovació, cooperació empresarial, etc.I SUPORT O ACOMPANYAMENT EN QUALSEVOL ÀMBIT UNA VEGADA CONSTITUIDA L’EMPRESA: Cooperació empresarial, Internacionalització, Finançament, Innovació, RRHH, Màrqueting, Formació, etc.

AEBALL / UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha . 08901 - L'Hospitalet de Llobregat . BARCELONA
Tel. 93.337.04.50 . Fax. 93.337.50.15
E- mail :empren@aeball.net

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores (Cal demanar cita prèvia a empren@aeball.net indicant els serveis que vol rebre)


Catalunya emprèn generalitat de Catalunya Unió Europea
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO