Català · Español · Inglés Asóciate


     AEBALL EMPRÈN


     ASSESSORAMENT INICIAL
     Informació: Formes
          jurídiques, fiscalitat, etc.

     PUNT PAE: Tràmits

     PLA D’EMPRESA

     CERCA DE FINANÇAMENT

     PÍNDOLES FORMATIVES

     SEMINARIS I JORNADES

     CONSOLIDACIÓ D’EMPRESES

Home · AEBALL EMPRÈN

INFORMACIÓ: Formes jurídiques, fiscalitat, etc.


Des d’AEBALL t’assessorem sobre l'elecció de la forma jurídica i el coneixement dels tràmits de posada en marxa d'una empresa, ja que són uns dels aspectes importants a abordar. És important que conèixer totes les possibilitats existents i determinis quina és la que millor s'ajusta a les necessitats de cadascun.

També t’assessorarem sobre les obligacions fiscals i altres temes d’interès, tant per la posada en marxa de l’empresa com per la seva activitat diària.


I SUPORT O ACOMPANYAMENT EN QUALSEVOL ÀMBIT UNA VEGADA CONSTITUIDA L’EMPRESA: Cooperació empresarial, Internacionalització, Finançament, Innovació, RRHH, Màrqueting, Formació, etc.

AEBALL / UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha . 08901 - L'Hospitalet de Llobregat . BARCELONA
Tel. 93.337.04.50 . Fax. 93.337.50.15
E- mail :empren@aeball.net

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores (Cal demanar cita prèvia a empren@aeball.net indicant els serveis que vol rebre)


Catalunya emprèn generalitat de Catalunya Unió Europea
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO