Català · Español · Inglés Asóciate


     AEBALL EMPRÈN


     ASSESSORAMENT INICIAL
     INFORMACIÓ: Formes
          jurídiques, fiscalitat, etc.

     PUNT PAE: Tràmits

     PLA D’EMPRESA

     Cerca de Finançament

     PÍNDOLES FORMATIVES

     SEMINARIS I JORNADES

     CONSOLIDACIÓ D’EMPRESES

Home · AEBALL EMPRÈN

CERCA DE FINANÇAMENTAEBALL ofereix un servei d’assessorament financera gràcies al qual l'emprenedor podrà gaudir d'informació sobre els productes disponibles en matèria de finançament, i s'orientarà amb els que millor s'adaptin a les seves necessitats. A més, també es realitzaran tasques de mediació i d'acompanyament en la tramitació de sol·licituds.

Objectius del servei:

Oferir informació i donar assessorament sobre ajuts i productes financers: Préstecs en condicions preferencials, capitalització de l'atur, préstecs ICF, línies d'avals i garanties, microcrèdits, subvencions, incentius fiscals, etc.

Assessorar sobre productes específics que pugui haver-hi a la zona. Es cercarà informació i impresos per la presentació de sol·licituds, i s'ajudarà en el procés de tramitació. Es realitzaran tasques de mediació amb les entitats gestores dels diferents productes financers (amb entitats financeres i amb l'ICF).

Assessorar i facilitar el finançament no bancari.

I SUPORT O ACOMPANYAMENT EN QUALSEVOL ÀMBIT UNA VEGADA CONSTITUIDA L’EMPRESA: Cooperació empresarial, Internacionalització, Finançament, Innovació, RRHH, Màrqueting, Formació, etc.

AEBALL / UPMBALL
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha . 08901 - L'Hospitalet de Llobregat . BARCELONA
Tel. 93.337.04.50 . Fax. 93.337.50.15
E- mail :empren@aeball.net

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores (Cal demanar cita prèvia a empren@aeball.net indicant els serveis que vol rebre)


Catalunya emprèn generalitat de Catalunya Unió Europea
 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO