Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> SERVICIOS >> ACUERDOS / CONVENIOS >> VARIOS

VARIOS

CORDIBAIX
L’Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL i UPMBALL) i CordiBaix mantenen un conveni marc de col·laboració que els permet posar en marxa programes per la formació, orientació i inserció sociolaboral dels col·lectius de persones amb discapacitat i trastorn mental.

Per a més informació poden contactar amb Neus Olea (93.337.04.50, neus@aeball.net)

En virtut de l’acord amb AEBALL/UPMBALL es va confeccionar un pla de treball entre AEBALL i CordiBaix per l’any 2013 amb accions d’intermediació laboral aprofitant moments de baixa activitat empresarial per iniciar nous projectes que beneficiïn al col·lectiu de persones amb discapacitat o trastorn mental.

CordiBaix que aquest any 2013 ha celebrat 25 anys de tasques adreçades al col·lectiu de persones amb discapacitat agrupa 30 associacions i fundacions de la comarca del Baix Llobregat i disposa d’una borsa de treball de més de 900 persones.


<< Volver


 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO